Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Kado – A személyes DJ asszisztensed

Kado – A személyes DJ asszisztensed

Ismerd meg a legújabb legjobb barátodat!

Azt már tudjuk, hogy az idő a DJ egyik legnagyobb ellensége. Valószínűleg nem ezt csinálod főállásban, szóval van egy nappali munkád vagy stúdióból fellépésre, fellépésről stúdióba rohangászol, időt kell szakítani a családra, a barátokra is, és egyszer csak rá kell jönnöd, hogy a nap 24 órája semmire sem elég. Nem mondom, hogy megvan a csodafegyver, de itt egy kis segítség.

A Kado azért született, hogy időt spóroljon Neked és még jobban leegyszerűsítse a tökéletes számok megtalálását. Ez az okos kis applikáció több mint 500 ezer DJ szettet tartalmaz és ezeket elemezve találja meg a Neked kellő zenét. Annyi a dolgod, hogy letöltöd az applikációt, megnyitod és bedobod a számot, amivel kezdeni szeretnél. Ezután Kado megmutatja azokat, amiket stílusban és ütemben a következő helyre tudna passzolni. Nincs más tennivalód, mint kiválasztani a megfelelőt és a helyére pakolni.

Nem azt mondom, hogy a DJ innentől csak egy mosoly lesz a pult mögött. Azt mondom, hogy képtelenség a világ minden zenéjét ismerni és fejből tudni, melyiket szeretnéd következőként lejátszani.

De tudod mit? Töltsd le most és adj egy esélyt neki!

Ezt is látnod kell!

NATIVE ajándék!

Maschine JAM mellé 7 kiegészítő csomagot (LILAC GLARE, MOLTEN VEIL, LONE FOREST, PRISMATIC BLISS, QUEENSBRIDGE STORY, …

Vélemény, hozzászólás?