Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / 2 új kontroller is napvilágot látott a Pioneer-tól: DDJ-RB és DDJ-RR

2 új kontroller is napvilágot látott a Pioneer-tól: DDJ-RB és DDJ-RR

Egy belépő szintű és egy profi felhasználóknak szánt kompakt kontrollert mutatott be a Pioneer tegnap. A DDJ-RR és a DDJ-RB is kifejezetten a Rekordbox DJ szoftverhez készült, amihez egy licencet is kapunk a kettő közül bármelyik eszköz vásárlása esetén.

Mind a két kontrollerrel kezelni tudjuk a rekordbox 4.1.1-es verziójának újításait, a Sequence Call-t és a PC Master Out támogatást. Előbbivel különböző hangmintákból építhetünk fel szekvenciákt az effektek segítségével, ezeket el is menthetjük. Utóbbi segítségével a master kimenetet routolhatjuk a gépünk saját hangkártyájára, míg a fejhallgató kimenetet tobábbra is a kontrolleren használhatjuk. Ezen kívül kapunk néhány dedikált beállítást a Rekordbox-on belül, amit egyelőre csak ez a két kontroller használ ki, mint például a fader vagy EQ karakterisztikájának állítása, faderstart funkció, stb.

A DDJ-RB-nek a DDJ-SB-hez hasonlóan nincs szüksége az USB-n kívül külön tápellátásra, viszont csak egy master kimenetet kapunk RCA-n keresztül, valamint egy fejhallgató kimenetet és egy mikrofon bemenetet.  Két csatornás kivitelben érkezik mind a kettő, de a DDJ-RR-en deckválasztó gombbal elérhető mind a 4 csatorna, illetve a line és phono bemeneteknek köszönhetően 2 csatornás keverőlént is megállja a helyét.

Technikai adatok:

Screen Shot 2016-04-27 at 02.00.57

 

A DDJ-RR és a DDJ-RB május végétől lesz elérhető.

ddj-rb-main ddj-rb-rear

 

ddj-rr-main ddj-rr-rear

Pioneer DJ

Ezt is látnod kell!

Ecler Video termékek

Itt az Ecler Video termékcsalád. A katalán gyártó évtizedek óta a hangtechnikai piac egyik leginnovatívabb …

Vélemény, hozzászólás?